Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting är som förr

En dag med glädje och solsken

massa skratt och tok

 

kraschar till natten

 

En natt med tårar och ensamhet

massa tankar om oduglighet

 

stannar till morgonen

 

Ingenting är som förr

 

Att ta något för givet

tveksamt




Fri vers av Cajsa
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-21 16:38



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
nej sällan blir det som man tänkt- ibland blir det bättre- ibland sämre
2008-03-21

  Bjarne Nordbö
Det man kan vara riktigt säker på är att det aldrig riktigt blir som man vill. Men något blir det alltid.
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg