Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Ett hjärta

Kanske blir man ett hjärta själv en dag

























































































Ett sånt med svarta innerväggar




Fri vers av Siripiri
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-21 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siripiri
Siripiri