Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
One day they\'ll make you famous


Om lycka

Jag är inte bra på det här med
LYCKA
men jag försöker för dig




Övriga genrer av Limestoned
Läst 464 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-23 20:30



Bookmark and Share


  Pot Pourri
stark kraft i den här - instämmer med tidigare: Vacker välvillig!
säger mig detta:
man kan ge det man inte riktigt känner man har också - kraft som landar där den ska.. på rätt sätt förmedlad här.
2008-03-23

  Michaela Dutius
Mycket vacker. Du säger allt i få ord!
2008-03-23

  edgeC
Alla är vi elever...
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned