Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu tar vi guuuld. ..

ibland oroar jag mig för att dagarna ska ta slut och att vi inte dör utan bara stannar mitt i en rörelse FREEZE

ibland oroar jag mig för att allt är ett spel, en teater och att världen kretsar kring mig, jag vill inte vara unik och ensam

ibland tänker jag på barnen i afrika, men jag ignorerar problemen, jag är så bra på det

ibland tänker jag på alla skogar som kommer försvinna och märker att jag inte ens bryr mig, skogarna kan brinna ner bäst de vill

ibland undrar jag hur vissa tänker - idioter.

det är okej
ånger
bang bang
hej
move the house
vill inte veta vad jag tänker
tänker tråkigt.
är tänkande en hobby?
promenera är bara ett finare ord för att inte ha nåt att göra
trött på kämdisar som är så fina.
perfekta

(allt är finare i bakspegeln,
jag överreagerar och efterkonstruerar
medan jag blir äldre
ska inte sjunga mer

nostalgiii)




Fri vers av Limestoned
Läst 639 gånger
Publicerad 2008-05-30 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned