Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tror du vi överlever livet först?

Jag tror

Jag tror
på himlen
på Gud
på tårar som ska vägas, mätas
på upprättelse

Jag tror på allt
för tänker man på något existerar det
åtminstone för den som tänker på det
och tänks det inte på
så är det ju inget snack om saken

Jag tror på himlen,
men inte på helvetet

Jag tror på Gud,
men inte på djävulen

Jag tror på tårar
som ska vägas, mätas
för de var i onödan
Nej, någon såg dem

Jag tror på upprättelse
för annars går jag under

om jag aldrig skulle få det
ens efter livet




Fri vers av Limestoned
Läst 627 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-21 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned