Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommar aj

har du sett alla fina sommarbilder
elden himlen
jag får ångest när jag ser dom

har du sett hur elden slickade himlen för första gången en sommar
hur sjövatten kan vara renare än annat vatten
hur man kan frysa tills man tror att man ska dö och sedan
skakar varje gång man är lycklig
hur planering är meningslöst,
hur hjärtat är det enda som räknas
hur tårarna slits ur själen, som när man kramar ur en våt handduk

så känns det
gång på gång

för en del av min själ lämnades där
i somras

och kommer nog aldrig tillbaka-jag älskar

det



jag längtar
och jag ser ner på vattnet som en spegel,
precis som en spegel och inser att det inte är vatten
utan att jag faktiskt står i badrummet och speglar mig
det enda vatten här är tårarna

det enda vatten här är tårarna

mina kinder, har
du sett bilderna från i somras?
alla fina sommarbilder som
brann upp i himlen, mitt ansikte, minneskort, kameran i vattnet,
försvann, borta

har du sett alla fina sommarbilder?




Fri vers av Limestoned
Läst 849 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-21 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned