Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

första gången

för alla andra
är det en av alla andra somrar

men jag ser klart
nu
för första gången


för första gången ser jag rätt
och

det är fint
det är fint det här

det är jättefint allt här allt himlen buskarna gräset
som sticks

men det är underbart
att se
att känna

att vara
att existera på
sommaren

för första gången.




Fri vers av Limestoned
Läst 587 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-11 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned