Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

Då två hjärtan

möts.

Då två själar

blir till

 ett.

 

Då vet man att denna

känsla

är äkta. 

 

För inte är det ofta då

månen

fäller tårar

över sin

vän.

 




Övriga genrer av Manal
Läst 351 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-23 23:42



Bookmark and Share


  Nanno
väldigt vackert skrivet!!
2008-03-26

    ej medlem längre
Oj Oj Oj himmelskt vackert!
2008-03-25

  Lyckohäxan Enediel
Den är riktigt djup den här i all sin enkelhet...när två själar blir en då skapas ren magi...och om månen fäller tårar...ojoj...vackert!
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal