Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken överskyler en mycken het



ett återstår
att lära sig
älska

inte lögnen
men ändock
dessa
som ännu inte
kan skilja sig
ifrån den

så att kärleken

löser allt




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-24 10:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja så är det att gå i Mästarens fotspår.
Han var expert på det
Väl skrivet!
2008-03-24

  Bibbi VIP
Ja, man måste lära sig skilja på sak och person, synden och syndaren.
Både Stefanus och Jesus själv bad Gud förlåta fienderna och de som dödade dem.
Och viktigt behålla sin egen frid.
\"Om vi förlorar vår frid, så är det uppenbart vems felet är. Vi kan inte förlora friden med Gud för en annans synd, endast för vår egen synds skull\". Ur boken Korsväg av Roy Hession från väckelsen i Wales
Applåd!
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP