Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack, R R !!


tonen som finner


alltmer
funnen

tonar jag




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-24 14:14



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Precis så är det ju, vad vackert gestaltat
2008-04-05

  Bibbi VIP
\"Stå stilla i smärtan
Rotad i det som är ljus i dig.
Låt svärdet gå genom dig.
kanske det inte alls är ett svärd.
Kanske det är en stämgaffel.
Du blir en ton.
Du blir den musik
Du alltid längtat efter att få höra.
Du visste ej att du var en sång\".
Ylva Eggehorn ur \"Leva av källan\".
2008-03-25

  Michaela Dutius
Din ton- den unika- som han givit till dig! Stort!
2008-03-24

  Rachel Roth
du finner din egen ton...och delar med dig
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP