Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar av glas

KRAS!!!
Tårar av glas
Går i tusen bitar när de möter marken

de rullar likt en kula
ner för kinden din
och faller så handlöst för en stund
innan de når markens grund

en två tre och många fler
kan du räkna dem på dina händer två?
upp med hakan min vän
för du ska se att allt ordnar sig sen

de är dumma och elaka
de är tröga, idiotiska och korkade
deras ord ska du inte ta åt dig
du vet att du alltid kan trösta dig hos mig

så torka nu dina sköra tårar
och ta ett djupt andetag
för inget mer sprucket glas
ska här gå i kras




Fri vers av ~Teodora~
Läst 536 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-26 01:25



Bookmark and Share


  TheMaskedMisery
Åhh gud vad bra! här kraschas det för fullt när jag läser den dikten!
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

~Teodora~
~Teodora~