Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av min kära bror Spider som är lite galen.


En husSpider på rymmen

Ja har ni sett en spindel på rymmen?

Jodå...det finns jag vet...

Här ska ni få höra vad som kan hända då...

 

Sakta smög jag mig ut om natten in i mörkret där jag sökte skydd
Att lämna huset är inte min starka sida.
Mina 8 snabba ben höll på att trassla in sig så fort sprang jag!
Jag fick syn på en stor bil som hade lysena på.
I två snabba skutt slängde jag mig upp på vindrutan.
Bilen började åka så jag följde med. Nöjd med att vara ute på äventyr i natten.
Bilen hoppade och for men jag höll i mig.
Tillsist stannade den...*phu*
Det tog mig 3 snabba att komma bort från bilen och jag satte mig att andas ut efter skräckfärden.
Jag sopade av mig resdammet och knallade vidare.


Vet inte om det var någon som hörde mig när jag trallade.
Jag visslade lite också...bara för sakens skull.


Det tornade upp ett stort hus mitt på gräset.
Så läckert och med en massa balkonger i markhöjd.
Min nyfikenhet visste inga gränser...jag ville titta in!
Vigheten i mina ben gjorde att jag snart satt på räcket.
Med stora ögon tittade jag in genom fönstret...det satt
en kvinna där med en dator på sitt bord...jag såg hur hon läste.
Hon verkade väldigt road och jag undrade vad hon skrattade åt.
Jag försökte komma in...men alla fönster var stängda...*fan*
Med en tjurig min la mig och grinade en stund.


Då till min stora förtjusning öppnade sig balkongdörren
och denna kvinna gick ut för att röka.
Snabbt som satan smet jag in och kastade mig fram till datorn.
Ställde mig på alla knappar och läste vad som stod...ja inte var
det något att skratta åt. En massa skit om en ekorre...
Jag kliade mig på huvudet och undrade om kvinnan var galen?
Direkt när jag tänkte tanken fick jag svaret...

IIIIIIHHH! Så smällde hon igen sin laptop...




Prosa (Novell) av Lyckohäxan Enediel
Läst 316 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-27 00:23



Bookmark and Share


  Blomster
Och VEM tänkte du på när du skrev denna? *visslar oskyldigt* ;)

Kul, kul hur som! =)
2008-03-27

  Connie
Jag slår aldrig ihjäl en spindel, nu i vinter har jag en hoppspindel som bor i fönstret intill min dator. När våren kommer ska den ut i friheten igen ;)
2008-03-27

    Bodil Sandberg
hehehehehee..underbart..taaaack!!!!
2008-03-27

  Spider
*L* och vad menar du?
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du