Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är jobbigt när någon man har nära sig inte mår bra...det är omöjligt att inte påverkas...hur mycket man än försöker.


Förlorad kraft...? Antagligen ja...

 

Stilla i natten jag sitter

tror minsann jag är bitter

Torkar en tår som ringlar

sorgsna tankar som minglar

Försöker dra läpparna upp igen

men de trillar hastigt ner sen

Lockar hjärnan att roa mig

men tanken vandrar till dig

Du är inte glad och jag lider

din vånda gör att jag kvider

Snälla måtte du låta din tanke gå

ge den i väg det räcker ju så

Ge mig min ro åter igen

snälla jag ber dig min vän

Att veta att du inte mår så bra

att du inte tänker så som du ska

Det smärtar mig mer än du kan tro

Låt mig få finna frid i ditt hjärtas bo

Nu sluter jag mina ögon för natten

låter själen bada i ljummet vatten

När den nya dagen kommer åter

hoppas jag att vi inte gråter...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 394 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-03-28 03:29



Bookmark and Share


  Thommy
Det är aldrig roligt när någon nära mår dåligt, fint förmedlat.
2008-03-31

    Lindizz
En text som berör intill hjärtat. Mycket fint flyt bland orden.
2008-03-29

  Lejonhjärtas poesi
Dikten förmedlar så mycket värme och omtanke och det är tungt när någon vi håller av mår dåligt. Tänk ändå att omtanken värmer och vänder det är känslan av samhörighet än starkare, hoppas det ordnar sig och oj det blev vacker poesi som berör i hjärtat.
2008-03-28

    © Birgitta Wäppling VIP
En text som berör. Många fina vändningar, t ex:

\"Lockar hjärnan att roa mig

men tanken vandrar till dig\"


\"Torkar en tår som ringlar

sorgsna tankar som minglar\"
2008-03-28

  MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Väldigt fint. Varmt. Lidandes. Äkta och smärtsamt.
Så känslosam önskan om annans välmån.

Hoppas på nya krafter!
2008-03-28

  Michaela Dutius
En innerlig önskan för någon nära som berör
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du