Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är underbart





Fåglarna sjunger sin sång
synd att man inte dem förstår

Vad sjunger de om
kanske om livet
vad vet jag

Livet är underbart
så klart

Vill va en fågel
så jag kan flyga
min väg

Vill se molnen på nära håll
känna närhet och doft

Vill vara fri
i frihetens land

I de landet är de lugnt
och stilla och framför allt

FRIDFULLT




Fri vers av häxanmara
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-29 20:06



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Åh, så många gånger jag har tänkt mig att vilja vara en fågel.
Skulle så gärna vilja va en örn...
Underbara rader!!/B
2008-04-05

  Spider
Ja låt oss flyga tillsammans! Härlig dikt!
2008-03-29

    Detvaraldrigjag
Jag vill också vara en fågel!
Du fångar kännslan av frihet och fridfullhet väldigt bra! :D
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara