Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle egentligen ha suckat...

 

Bakom speglar

ser jag mitt inre

-Du tittar från

fel håll...

I luften finns mina

rötter

-Ge mig inte jord...

I mina drömmar

blir allt så fel...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-29 21:18



Bookmark and Share


  W.Riter
Känns lite grotesk...om du fått jord.
2008-03-29

  Spider
Oj...det lät ju elakt...menar att du har luftrötter såklart!
2008-03-29

  Spider
Mmm..Fick en tanke om en PLANTA!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du