Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är osynlig eller?

Se mig här och nu
annars

Skyll dig själv...........................




Fri vers av häxanmara
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-29 23:46



Bookmark and Share


  micke marin
ok ok du syns.
2008-04-06

  Lyckohäxan Enediel
Den som inte ser...ja visst får den skylla sig själv!
I det här fallet vet jag ju vad de skulle gå miste om :D
2008-03-31

  Spider
Härligt med konkreta svar!
fan! du tar dig.
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara