Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När den nya dagen kommer...

 

Där natten sjunger i stillhet


jag lägger mitt sinne till ro


Låter min själ få vila


sänder en tanke om sömn


ger dig min värme


utan att tänka alls

Låt natten ge dig styrka

att möta den nya dagen

I den nya tiden...

Morgondagen är ännu inte skriven

Låt oss göra det tillsammans...

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 425 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-03-30 04:24



Bookmark and Share


  Thommy
Mjuk och rar text, många fina rader.
2008-03-31

    johanni
Låter alldeles underbart.*L*
2008-03-30

  coffe
Kärlekens trådar är varma och starka och de beskrivs så vackert//c
2008-03-30

  livsdans
Vackert...du borde tonsätta...så det blir en vaggvisa!
2008-03-30

    Nattviol
att skriva morgondagen
tillsammans..!
en liten pärla i sin enkelhet
och jag låter orden
sjunka in
känner ro...
2008-03-30

  Larz Gustafsson VIP
Skönt att bara vila. Utan att tänka alls. Och sjunka in i denna stillhet av hugsvalelse.
I morgon är alltid en annan dag.
2008-03-30

    Bodil Sandberg
Så jättevackert!!!!!Helt underbar poesi!!!!
2008-03-30

  Spider
Ja du syster...du förmedlar längtan så bra och även en viss trygghet. Bra det här!
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du