Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårskriket


Nu börjar solens strålar lysa tidigare,
och månen vaknar då skuggorna ruvar

nattens mörker läger sin hand på stjärnorna
och tidens mönster målas snart av ljusa nyanser

Tiden börjar förvrängas nu

Nu blir snart natten till dag
och våren känns i mitt bröst

Mina ådror börjar skrika
då träden fylls med energi

jag ställer mig på tå och
fyller mina lungor med
klorofyll, då vårens tid
blir frid i mina inre sinnen

Vårskriket ekar mellan berg och dal


//C







Fri vers av coffe
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-30 14:03



Bookmark and Share


  yllot
Den här årstiden känns i varje molekyl av mitt väsen och det gör dina ord också.. Som redan nämnts, fantastisk hyllning.. Gillar andra stycket och särskilt \" tidens mönster målas snart av ljusa nyanser \"
2008-04-06

  Bjarne Nordbö
Sannerligen en skön hyllning till våren.
2008-03-30

    nima
Mycket vackert formulerat.
Nima.
2008-03-30

  devilsangel
Härligt! Vi välkomnar våren med öppen famn :)
2008-03-30

  Maria Zena Viklund
härlig känsla!
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe