Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärlekens smältdegel

 

Mitt hjärta en eld
ikväll har himlen
inget skydd

Det flammar och brinner
och ur lågorna stiger

det förtryckta
det sanna
och det bannar dem alla

kom ej förnära
du förtärs av lågornas sken,
men imorgon
kan du dansa på glödande sten

Se här, ditt liv brinna upp
allt du ägde blir nu till stoff

Ur askan välkommen
min fria själ
oskadd ur flammande låga.




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-31 12:06



Bookmark and Share


  isabel louise
vacker poesi med skön stil! :)
2008-04-02

    Maria Malm
Vacker och bildrik text.
2008-03-31

  förlöjligad
Jättevacker text :D gillar den verkligen
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund