Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärkhälsning till Korpfjäder - haiku

Min första lärka
satt moltyst bland grästuvor
bakom busskuren....




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-01 17:16



Bookmark and Share


  korpfjäder
Åh, den här gillar jag verkligen! Och minns min första lärka....

Mot himlen en tuss
bubblar som sockerdricka

- Mamma, en lärka!
2008-04-02

  Rachel Roth
du bjuder in till en personlig relation med din lärka
2008-04-02

  Carola Zettergren
Fenomenalt!!! den här
blir hon säkert jätteglad för!!!!
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

papillon