Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti mitt hjärta

Försöker att le

tårar vill rinna

 

Försöker vara stark

svagheten vill vinna

 

Försöker att hoppas

tvivlet växer sig

 

 Försöker vara positiv

negativt inuti mig

 

En trötthet som är stor

inuti mitt hjärta bor




Fri vers av Cajsa
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-01 17:57



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Kram till dig och låt inte nån göra dig illa
Bra beskrivet
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg