Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människan


så underbar
skapad
till dig
dig lik

högrest
vandrande
bland äppelblom
fjärilar
och värme

så förskräcklig
snurrande
kring sin egen
axel
sprutande
fördärv
som en drake
ur sin grotta

längtar
inom sig
efter jungfrur
kan inte
njuta
bara sluka

dödar

omättlig




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-03 09:50



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Å så gripande du skriver ditte om människan högrest som vandra där bland äppelblom och fjärilar..men också bär fram så mycket ont i den sköna värld!!!
2008-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Ser man på!
Ditte!
Välkommen tillbaka, kära syster.

Är det verkligen så att alla män är potentiella jungfruslukare?

Högrest är jag nog... Huvudet högre än allt folket, som det stod om en viss potentat.

Underbart detta med vandringen bland äppelblom.
Trist att den är törneströdd så länge vi färdas här i tiden.
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP