Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Dubbeltrastens sång liknar koltrastens men är mer ödslig i tonen\"


Trastsång - haiku

Dubbeltrast sjunger
vid hoprasad ödegård -
ödsligt var ordet...




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-03 15:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön beskrivning av ödslighet.
Applåd!
2008-04-08

    ej medlem längre
Skönskrivet om trasten:)
2008-04-04

  Carola Zettergren
Stämningsfullt...!!!
fint poetat!!
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

papillon