Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här är bikten

Det är av största vikten
Att dela med mig av åsikten
Genom denna dikten

Jag känner tillförsikten
Över den goda avsikten

Alla glada ansikten

Jag väcks i insikten
Av den vackra utsikten

Då jag håller uppsikten
På översikten

Av dagens Text

 

 




Fri vers av Pulsatilla
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-03 18:34



Bookmark and Share


  Anders P VIP
god sikt.
2008-04-03

    Cajsa
Mycket bra skrivet
2008-04-03

  Michaela Dutius
Härlig dikt som drar mungiporna uppåt.
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla