Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen väg tillbaka

Det finns ingen sista strid.
Bara ännu en
i raden.

Ångest. Mitt arv, min sorg,
min lott i livet.

Nu går jag tills jag faller,
faller om jag inte går.




Fri vers av Sara Boström
Läst 834 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2005-06-14 14:34



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
"Nu går jag tills jag faller,
faller om jag inte går."


ja, dessa två rader är ju omöjligt att bara gå förbi
2009-05-03

  Blåbäret
oj...här bugar jag mig...stort och stark
2009-02-13

  -Ulla Tilemo- VIP
Starka ord, underbar rytm, värdefulla budskap som ger eftertankar. Kort och gott POESI- bravo!
2007-09-08

  Ola Rydberg
Jag förstår exakt
har ochså fått mitt
i arv
jag går ochså
ska tänka på dig
under promenaden
2007-08-29

  Daniel_78 VIP
nice
2007-08-23

    Mr.painter
GRYYYM
2007-08-23

  Helene Månsson
oj, så starkt!

Nu går jag tills jag faller, faller om jag inte går...

så har jag känt många gånger, så många så det är säkert 1000-tals..../Helene
2006-07-13

  Ola Rydberg
talar till mig på ett starkt sätt
2005-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström