Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kåtbockar

 

är vi allihopa

lite nu och då

 

jag mest nu

 

fenomenet som sådant

hur frustrerande som helst

 

ändå

                         tillfredsställd

 

i vårt




Fri vers av Helene Månsson
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-04 12:46



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej!

Ja, som ett kliande myggbett är den där bocken... Hälsar Fredrik
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma