Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns, minns, minns, gör du inget annat är minnas unge?

Mina händer är korta, korta och tjocka
jag brukar säga att det ser ut som korvar,
du tar mina händer och säger
- ja det är dom ju faktiskt.
Jag vill slå dig ibland.
Jag vill slå dig för det är så skönt att känna din hud implodera
under mina korvfingrar.
Och när vi låg och höll armarna om varandra
(på något sett så hittade jag till dig i mörkret utan att ramla över något)
och du sa att du minns saker
som jag också minns,
jag kände mig nära dig,
närmre är täcket tillochmed,
jag minns när du kastade en spegel på mig,
att jag duckade och såg den splittras mot väggen,
den var röd,
den var mammas,
Jag minns när du stängde in mig i en byrå
och sprutade in äcklig Dateparfym
bara för att se hur länge jag pallade.
Du minns byrån,
jag minns lukten.
Jag minns dig
Jag minns när jag började bli rädd för dig
Men jag smälte det,
Du blev aldrig rädd för mig,
jag var för duktig.
Jag är för duktig.
Inget problembarn som du.
Men jag blev,
jag var elva när jag blev rädd för mig själv,
jag är femton nu och ska nog börja smälta det snart.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 438 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-04 17:13



Bookmark and Share


  Christine Bylund
My läste den här högt för mig.
\"implodera under korvfingrarna\"
är en sjukt bra formulering
2008-04-06

  meeeww
världens finaste syster.
2008-04-04

    Olives
väldigt bra skrivet!
kämpa på!
2008-04-04

    Erika H
imploderar under korvfingrar

du har en skön stil att föra fram diktjag som känslosamt kämpar med ett inre som vill nå bortom och upp
du har glöden i pennan

gillar denna text mycket

toppen!
2008-04-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott! Du är på väg!
Jag håller om Dig,
på Dig och kramar Dig!
*******************
2008-04-04

  Carola Zettergren
Du är så fantastiskt duktig
att jag jublar med både
hjärta och själ!!!applåderar
i massor och bokmärker
den här!!!!!
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema