Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är så jävla trött....

Applåder applåder vad får man för det
är sur som faan...citron

Inget vet hur jag mår
Nej tacka för det ingen bryr sig

Ingen ringer ingen skickar brev
vem bryr sig

Du är stämplad
jaa dags och stämpla ut
annars kommer en j....skit från min trut.....


Ja då är de dags och lägga sig
men ingen bryr sig

Är bitter som en höna som inte
kan lägga ägg

Men jag gillar ju ägg
jaja gå och stek dig
någon annan stans


Men men kanske kommer
de bli fred mellan mig och mig

Den som lever få se eller
annars så viskar
änglarna i ditt öra.......Skvaller




Fri vers av häxanmara
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-04 22:54



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Jag ringer i en klocka o säger att du har skrivit bra..
Själv är jag förbannat trött och vila kudden ska.
snart...
Kram/B
2008-04-04

  Lyckohäxan Enediel
Åh vilken rivig bitter text!
Fan va du kan bruden!
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara