Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Småskrak eller storskrak?


Ornitologi för stockholmare

Storskrakens frisyr
är flottigt bakåtkammad
à la Stureplan

medan småskrakens,
denne tjärnens punkare,
stretar i vädret




Fri vers av papillon
Läst 336 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-05 12:22



Bookmark and Share


  korpfjäder
Kommer aldrig att ta fel hädanefter!
2008-04-07

    Scribble
han var väl hos Axens? Storskraken alltså.
roligt skrivet, nej - suveränt! Mvh/S
2008-04-06

  Connie
Jag bara älskar din text!
2008-04-06

  Björn Nilsson VIP
Bra beskrivning (säger jag i egenskap av amatörfågelskådare). Man skulle kunna tänka sig att gamle Erik Rosenberg hade dragit till med jämförelser av denna sort. Rent generellt ser ju storskraken mer prydlig ut än småskraken, den senare är okammad och ser ut att ha vältrat sig i fiskrens eller andra orenligheter.
2008-04-05

  Carola Zettergren
Hihi en underbar poetisk
beskrivning!!!!
2008-04-05

  Rosmarin
ja jättebra liknelser *ler*
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

papillon