Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstrålar

Solstrålar skiner

leende på små läppar

 

mörker försvinner




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-05 13:36



Bookmark and Share


    sajo
Här märks det att våren är på gång. Vilken enkel och fin text. Tack för den.
2008-04-07

  Ola Rydberg
vacker och hoppfull
2008-04-06

    Maria Malm
Tänk, så fort solen tittar fram det minsta, så ler rätt många.
2008-04-06

    Scribble
...och så var vintern äntligen bortblåst!
solig skrivet/S
2008-04-05

    Lindizz
Solen den gör mycket för själen, fina rader.
2008-04-05

  devilsangel
Tänk att så lätt kan mörkret sjunka..solen gör så mycket och våren är underbar :))
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg