Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att helatiden måsta använda en ork som kanske inte ens finns. Eller gör den det?


Orka

Torka bordet efter frukosten.

Le när glaset krossas i tusen bitar.

Dra hela lasset med den påhittade styrkan.

VG?! är du helt jävla hjärndöd eller?




Fri vers av Sara Se
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-06-14 20:44



Bookmark and Share


    BrokenHearted
usch.. vem uppfann prestationsångest... :S blää .

men bra skrivet .. riktigt bra.. verkligt..
2005-06-29

  Peter Stjerngrim VIP
Tänkvärda ord ...
Prestationsångesten är inte den bästa vän - Det är ingen annan än dig själv du har att tillfredsställa med de resultat som du presterar, vare sig det är i skolan eller i andra sammanhang!
Det är för din egen skull du går i skolan - Inte för någon annans skull!!!
En del föräldrar inser dock inte detta utan lägger över sin egen prestationsångest på sina barn och förväntar sig att de ska uppfylla alla de drömmar som de själva en gång haft men som de aldrig lyckats genomföra i verkliga livet ...
2005-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Sara Se