Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landningsplats - haiku

Inflygning parvis-
åkern förvandlas raskt till
Tranlanda Airport




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-06 12:00



Bookmark and Share


    Scribble
Finnes där passkontroll också?
Har tyvärr aldrig sett tranar och
deras dans i verkligheten.
Härligt med ordlek! Tack
Mvh/S
2008-04-06

  Kristina Wallbing
Du är suverän på att snickra ord!
2008-04-06

    Erika H
*s*

härlig liten sak detta... jag ler och ser bilden framför mig
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

papillon