Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar finns..




Ängeln viskar i ditt öra

-Gud finns för alla...




Fri vers av häxanmara
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-06 20:26



Bookmark and Share


    tramp
gillar ide´n
käner luftdrag från vingsvep
varje dag
2008-04-11

  Gunilla VIP
Precis som solen
och dess ljus!
2008-04-10

  Spider
änglar finns...precis som du och jag!
fint skrivet
2008-04-06

  Blomster
Kort och koncis text med ett underbart buskap som skänker ro!
2008-04-06

  Lyckohäxan Enediel
Jo jag kan nog hålla med dig här, jag tror att Gud (om man nu vill namna den goda kraften) finns för alla även de som inte tror. Godhet är inte bara för de som tror sig veta...den är för ALLA! =)

Kort och bra skrivet det här :) Gillar tanken på att en ängel viskar i mitt öra :)
2008-04-06

    Glittra G
mm ... en vacker tanke.
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara