Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta söker smärta

 

nära nu
i ditt knä vilar
långa tankar
om förbjudenheter
som vill mig väl
håll mig
nära

doppa som
min värme berör
i långsamhetens drag
vilar allt jag kan ge
i förväntningarnas
vara

nära mina kyssar
placeras just där
då du nyss lämnat
mitt varma bo
väger jag din kärlek
i kupad hand




Fri vers av Laijza
Läst 512 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-07 13:29



Bookmark and Share


  albertina
så vackert men ändå smärtsamt =)
Gillar sista stycket väldigt mycket.
fast början är nog föresten bäst tror jag
2008-04-09

  Michaela Dutius
väger jag din kärlek - i kupad hand....underbart
2008-04-08

  ps.inka
Du är bara så bra...snälla bella:)

(Ingareklam;)
2008-04-07

  Rolfsdotter
\"vilar allt jag kan ge, i förväntningarnas vara\" Underbar formulering och texten i övrigt gillas också den! Kram Backsippan
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang