Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
you could be my saviour


En liten bit dröm: 9/4-08

Vill ni veta en rolig sak?
Jag drömde inatt. Jag drömde att jag rånade en bank. Och gömde pengarna i en liten stuga i skogen. Men sedan åkte jag fast och fick åka på fosterhem. På en ranch som hette \"Remember\". Där var det soligt. Jag hade blivit placerad där för att mina föräldrar hade varit taskiga mot mig och jag hade slutat känna känslor och mitt minne krånglade.
Men på ranchen var det fint. Min handledare var snäll och jag har en sån riktig flasback av att jag säger \"Well, at least I can remember my feelings now!\". Och sedan fick jag på ett annat ställe. Där fanns det mest killar som hade bildat team och så försökte jag vara med i dem men det fick jag inte. Jag var ju tjej. Och sedan bröt jag mig in i en killes sovrum. Då kom han dit och blev jättearg på mig. Och sen kom fröken och blev jättebesviken på mig.
\"A. här har det inte lätt! Han har inte skolkat på tre veckor, inte ens från kemin. Kom nu inte och förstör allt genom att vara så påträngande!\" sa hon ledset. Jag nickade och gick ut. Jag gick till den lilla skogsdungen på gården. Där fanns ett litet hål i staketet och jag gick ut. Där fanns en stig som jag följde till en klippa vid en sjö. Där var A. och hans tre kompisar och badade. Jag fick inte vara med.
Då rymde jag. Till skogen där pengarna fanns. Och sedan drog jag ut i världen. Sen vaknade jag.
Konstigt, eller hur?
Det enda som har något med verkligheten att göra är att jag känner A., och han är världens roligaste människa, men ibland känns det som om det är tusen mil mellan oss. Jag vet inte varför.




Dagbok av Limestoned
Läst 84 gånger
Publicerad 2008-04-09 11:06



Bookmark and Share

  Limestoned
Limestoned