Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten bit vårdepp: 10/4-08

Japp. Jag är lite vårdeppig idag. Vet dock inte varför.
Jag vill:
- Gå på promenad i skogen
- Skriva dikter
- Inte oroa mig om proven nästa vecka
- Döda en viss lärare som alltid lägger in proven på dåliga dagar
- Bryta från mina kompisar som inte verkar vilja vara med mig, men som är för fega för att säga det till mig
- Hoppa över träningen idag
Här är svaren till varför jag inte kan göra ovanstående saker.
- Jag kan inte promenera i skogen idag för först måste jag plugga till proven och sen måste jag träna.
- Jag kan inet skriva dikter för jag är alldeles för uppstressad och oroad för det.
- Jag kan inte sluta oroa mig för proven för jag MÅSTE verkligen få MVG på dem. Och jag vet att jag inte kommer få det, i och med att jag inte är så bra på de ämnena jag har prov i. Jag behöver ett matteprov eller svenskauppsats snart som jag kan få MVG på istället.
- Nej, jag kommer inte döda min lärare. Även om jag gärna hade viljat.
- Jag kan inte bryta från mina kompisar för jag har inga andra.
- Jag kan inte hoppa över träningen för jag har lovat att jag skulle komma idag, och han killen jag lovade att jag skulle komma till är troligen kär i mig och om jag inte kommer bli han nog ledsen.

Så mina problem är för ovanlighetens skull inte självskapta. Men det gör det inte bättre.
Jag är fortfarande vårdeppig. Och vill promenera i skogen.




Dagbok av Limestoned
Läst 85 gånger
Publicerad 2008-04-10 15:28



Bookmark and Share

  Limestoned
Limestoned