Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

På landet är de
vackert

Det är tyst
och fridfullt

Fåglarna sjunger
sin sång

Rådjuren smyger sig fram
över gärdet

Älgen den springer
fort över den

Haren den tittar opp
kan hända att den ser en tupp
på ett bergs topp

Ormen den ålar sig fram
ända från åmål

Kan hända att de små
trollen dyker upp på
landet här

Har inga sätt men de
är små så små

Här står tiden still
kom och känn efter
om du törs
eller har tid

Tiden här är så underbart
och de doftar gott

De doftar gran
man ser många barn

Landet är så underbart






Fri vers av häxanmara
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-11 01:04



Bookmark and Share


  Spider
härligt med landet!
den fick du till bra

kram
2008-04-11

  Lejonhjärtas poesi
Skönskrivet om din älskade sommar på landet.

\"Här står tiden still
kom och känn efter
om du törs
eller har tid\"

Ja allt vi har är tid och att fördela den efter kärleken till livet är gott, älska och njut!
2008-04-11

  Lyckohäxan Enediel
Sommar...sommar...sommar...trallalalalala...

Härliga somriga rader du bjuder på!
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara