Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förortspromenad - haiku

Bland ölburkarna
och cigarettpaketen
står vitsipporna




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-11 13:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ofta hittar man något fint bland det fula ...
2008-04-11

    Scribble
de blev även gödlade!
dessa vackra små skogsstjärnor!
Mvh/S
2008-04-11

  Carola Zettergren
Precis...som så
ser det ut!!!realistisk
vårpoesi!!!
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

papillon