Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex är underbart

Du är bara min
vi rör på varandra

Du är hettan i
min säng

Naket så fridfullt
känner din kropp

Mjuk och len
smeker den mig

Skriker ur min
kåthet

Du är bara min
sexiga du

Vi vandrar i de blå
med vingar

Sexiga du
bara du

Kom nu så får
du

Vi kom och gick
vi sover nu

Du och jag sexiga du...








Fri vers av häxanmara
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-11 23:50



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Erotiken, lusten och åtrån, visst är det underbart så njut av livet!
2008-04-12

  Spider
mmm en epidimi som går tror jag hehe
kan bara hålla med dig *sex ä gött*
2008-04-12

  Lyckohäxan Enediel
Jiiihuuu säger jag till din hääärliga dikt!!
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara