Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten bit park i solen: 12/4-08

Ja, jag motionerade i parken idag. Trots att det precis hade regnat. Men så blev det sol. Det var härligt. Jag ska göra det igen imorgon. Jag behöver all motion jag kan få.

Jag träffade killen som gillar mig idag igen. Märker att han vill vara nära mig. Jag drar mig undan. Jag vet helt enkelt inte hur jag ska hantera det.

Sen duschade jag av mig all smuts (för jag ramlade när jag motionerade). Det kändes som om jag ömsade skinn. Jag hade mer eller mindre blivit dränkt i lera i parken.

När jag var i parken började en fågel sjunga. Och jag fick en sommar-flashback. Plötsligt kom jag bara att tänka på mormors trädgård. Och längtade tillbaka till den knirrande gungan längst in i trädgården och lukten av barr och smaken av kanelbullar och äppeljuice. Och att sola. Det var ett tag sen man gjorde det. Det är så härligt i augusti, när man inte blir röd längre och man bara kan ligga på stranden och läsa tidningar och snacka killar.
Fast nu kanske man inte får göra det mer. Då kan man ju få CANCER, och om det finns minsta lilla pytterisk för cancer måsta man ju fly landet, mer eller mindre. Nä, ärligt talat. Jag har inte cancer i släkten, det är nog inte så farligt. (Och någon gång innan jag dör ska jag göra något riktigt farligt. Bara för att skratta och säga \"Jag överlevde!\")

Men än sålänge är det bara april. Man behöver inte tänka på Beach -08 än. Jo, det behöver man. JAg har tänkt på Beach -08 sen Beach -07. Beach -07 var bra. Ganska.
Men denna sommaren ska jag inte låta något komma ivägen för mig. Och jag ska inte låta Han förstöra för mig. Ska undvika honom. (Han har stulit 10 månader från mig, never again)

Jag kanske kan vara lite med han som gillar mig istället. Han är faktiskt väldigt rolig att vara med. Och att motionera med. Bara han inte kommer för nära.




Dagbok av Limestoned
Läst 328 gånger
Publicerad 2008-04-12 13:45



Bookmark and Share

  Limestoned
Limestoned