Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuk vind

Sommarbrisens
lätta vind..
smeker i mitt hår
torkar tåren
mjukt på kind
fälld av tysta sår


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-12 19:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kanske du är en sådan bris...
2008-04-12

    lillapoeten
så skört och..... så fint.
bra skrivet !
2008-04-12

  prinscess VIP
det som är tysta sår
finns för alltid kvar inne i själens hjärta det sägs att de mildras men de försvinner dock aldrig
jag tycker du har skrivit en mycket vacker text
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP