Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är nära..

Sorgen knackar på
min dörr

Sorgens tid
är här

Sorgens tid är inte
lätt att ta imot

Kan inte ta imot
den nu....Vill inte

Bära allt detta
orkar jag inte nu

Jag vill ju leva
här och nu

Varför..... Varför just
JAG

Gråter tyst
så tyst...........Ensam

Livet.. älskar den
mycket

Änglarna är här nu
tar min hand

Svävar i de fria land
bort om allt








Fri vers av häxanmara
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-12 23:04



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Men ack så vackert...vemodigt...du är duktig du!
2008-04-13

  Spider
Gillar den här!
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara