Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter regn kommer solsken

Glittrande ögon

fyllda av tårar

likt under regnbågens formande

 

Själens tankar

fyllda av smärta

likt under blommornas vissnande

 

Tårar av saknad

hjärtats ensamhet

 

efter regn kommer solsken




Fri vers av Cajsa
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-13 11:51



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Vackert skrivet!
2008-04-13

    Lindizz
mycket vacker!
2008-04-13

  Annmargreta
Glad att läsa,otroligt bra tycker jag,.
Kram till dig\"
2008-04-13

  vapendragare
ÅH, vilken vacker! Sånna här dikter borde det skrivas fler av :) STOR APPLÅD
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg