Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalluft

Slingrandes runt min nacke
stryker sig kalluften närmare
tills den bildat en ihålig dimma
och ger mig syrebrist

V i l j e l ö s

Jag ser livsrevyn
spegla sig i gammal glans
med tomma ögon

K r a f t l ö s

Utan syre kan ingen leva
blek kropp faller
känner ingen smärta längre




Fri vers av Kylskåpspoesi
Läst 410 gånger
Publicerad 2005-06-17 14:37



Bookmark and Share


  Markattan
En bra och vemodsvacker beskrivning av hur det kan kännas när vilja, energi och lust rinner ur en.
2005-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Kylskåpspoesi
Kylskåpspoesi