Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finsmakare på promenad - haiku

Regn på aprilsnö
ger samma konsistens som
en perfekt sorbet




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-14 22:47



Bookmark and Share


  Connie
Rör runt regnet i snön med några glada skratt
tillsammans med 1 färsk haiku fylld med vishet

Blandas väl och gräddas i vänster hjärtkammare hur länge som helst!
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

papillon