Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur kan det bara?

hur är det bara möjligt


att älska en annan människa


så man spricker?


hur kan det bara vara så

att två

passar som en sko eller kanske

en vante?


hur kan det komma sig

att ljudet av din röst

får mig att explodera?





det måste vara kärlek



banne mig!!!







Fri vers av Zam
Läst 618 gånger
Publicerad 2005-06-17 21:33



Bookmark and Share


  aftermath
ord som dessa får mig att tro på människan och bilden förstärker det hela på ett övertygande sätt!!
2005-08-03

  Manal
Åhh saknar den känslan. en dikt som får en blomstra. vackert
2005-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam