Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Solen är ett smycke

Nalle sitter i den röda cykelkorgen
Han ler mot mig precis som dagen
Dagen är rosa kronblad
Som jag håller varsamt i handen
Asfalten har inget grus
Allting går så lätt
Solen är ett smycke som bäddar ner sig i min kropp
Livet är en ljus boning




Fri vers av Siripiri
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-15 16:41



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Underbar! Så positivt och fint, man kan bara le och njuta..
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Siripiri
Siripiri