Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu




Du finns
jag finns

här och nu



Morgon dagen kanske vi inte
riktigt minns

Ta vara på denna dag
med kaffe och choklad

Det kommer göra dig
riktigt glad...





Fri vers av häxanmara
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-16 12:36



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Javisst ska vi leva här och nu, gott!
2008-04-17

  Blomster
Lev och njut NU - inte för igår eller i morgon...

Kloka ord skrivna med glimten i ögat!
2008-04-16

  Lyckohäxan Enediel
Ja absolut!
Jag gillar det där att vi kanske inte riktigt minns morgondagen...tjusigt!! =)
2008-04-16

  Spider
jag hade inte tänkt att bli senil tills i morgon hehe
så jag lägger dessa ord på minnet...
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara