Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en inbjudan




bo i mig
du föddes ju i ett stall
jag vill tillbe dig
som åsnan oxen herdarna

din bön
i mig

in i mörkret
vill jag bära ditt ljus
in i kylan
vill jag bära din sanning
in i död
vill jag bära ditt liv

du i mig
i världen




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-17 19:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, detta vill jag också till 100%
Bokmärke.
2008-04-18

  Michaela Dutius
Underbart vacker- i skria ord har du beskrivet den fantastiska erfarenheten att få bära Hans liv i ditt
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP