Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I love you.


prelude 1 ekar i mina öron
och helt plöstligt så hör jag din röst

den är så nära och den säger \"jag saknar dig\"
jag börjar skaka
mer och mer
jag skakar så mycket av glädje att jag bara skriker

du har varit som död för mig
som någon jag aldrig skulle få se igen
och helt plötsligt står du där framför mig och ler igen

det är så vackert
det är så vackert

prelude 1 fortsätter eka i mina öron
som bakgrund till din röst
jag blir varm jag svettas inte men jag blir varm och svävar iväg

jag känner hur hela min själ lyfter
jag hoppar på små rosa moln
jag hoppar och hoppas

och skriker att jag älskar dig

du svarar
I love you




Fri vers av hanziz
Läst 400 gånger
Publicerad 2008-04-17 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hanziz
hanziz